🌸 18.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES! (Csomagküldő) 🌸

News

17. Feb 2021

Ezek az ismert személyek is szeretik a Bloom Hairt!

Mert tudják, hogy hajuknak megadják a megfelelő táplálást, egészséget és nemutolsó sorban ragyogást és szépséget. Ezek a tapasztalataik.

 

Aryee Claudia Dedi


A héten egy fantasztikus rendezvényen jártam, amelynek témája a női erő, az egyenjogúság és a fenntarthatóság volt. Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, és pont most, amikor ez az eszme egyébként is teret hódít, mondom el nektek, hogy kipróbáltam egy új haj vitamin családot, ami amellett, hogy cukor-, laktóz-, és glutén mentes, ápolja és táplálja a hajunkat.

 

Tolvaireni

- A Bloom Hair próbál egy női közösséget teremteni, ahol a nők segítenek egymásnak, hogy meglássák a saját maguk erejét, szépségét, értékeit 💕

A női szépség egyik alap pillére a haj, a gyönyörű haj es a @bloomhairhuebben szakértő. 

Berki Renáta

 Nem is emlékszem mikor volt utoljára ennyire egészséges és hosszú a saját hajam ( 2. & 3. kép ) 💇🏽‍♀️… Másnak ez semmiség, számomra viszont csoda. Míg egyeseknek alapból nő 1 cm-t egy hónapban a haja, nekem körülbelül ennyit tört vissza, de a @bloomhairhu -nak köszönhetően, annak a korszaknak vége van és mára már egészséges és egyre hosszabb a hajam.

 

viktoria_viczian

 

 

Erős nő, erős, szép, fényes haj💞 Nektek mi ad erőt a hétköznapokban?☺️ Szerintem egy szép hajkorona sok magabiztosságot tud adni, de a kisugárzás a magabiztosság és a hibáink ismerete is mind hozzátesz ahhoz, hogy minden nap erőteljesen és lendületesen indítsuk a napot🤍

Vissza a blogra

Másik cikk

15 napos csomag Ingyen minden hajvitamin rendelés mellé

*a 15 napos csomagolás csak egyszer jelenik meg a kosárban egy megrendelésen belül.

Black Friday

50% off a másik termékre

Tegyél a kosaradba 2 terméket és a másodikat 50% kedvezménnyel adjuk neked. Csak 2021.12.01.-ig tart.