🌸 18.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES! (Csomagküldő) 🌸

Nyereményjáték: Alexy Vivien

Versenyszabályok @alexyvivilifestyle

BLOOMHAIR HU 2022.06.15.

 1. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

A verseny szervezője és meghirdetője a továbbiakban: @alexyvivilifestyle    („Szervező”) nyereményjátékot hirdet.

A verseny Magyarországon zajlik az Instagram közösségi hálózaton keresztül.

E versenyszabályok tárgya a versenyző és a Szervező közötti jogviszony szabályozása. A versenyen való részvétel pillanatában a versenyző elfogadja ezeket a szabályokat, és vállalja, hogy betartja azokat.

 1. A VERSENY RÉSZVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

Csak azok a magánszemélyek vehetnek részt a versenyben, akik:

 • idősebbek, mint 15 év (a verseny meghirdetésekor)
 • Magyarország területén rendelkeznek szállítási címmel
 • regisztrálva vannak az Instagram közösségi hálózaton(www.instagram.com)
 • a verseny egész ideje alatt aktív INSTAGRAM fiókkal rendelkeznek
 • betartják az INSTAGRAM felhasználási feltételeit
 • beleegyeznek a személyes adatok felhasználásába
 • betartják a versenyszabályokat

A versenyzők csupán egyszer, saját valós profiljuk használatával vehetnek részt a versenyen az Instagram közösségi hálózaton keresztül. A reakció bármely módosítása tilos. A fiktívnek tűnő profilok ki lesznek zárva a versenyből. A verseny szervezőinek alkalmazottai, valamint a szervezővel és annak leányvállalataival szerződéses kapcsolatban álló személyek szintén ki vannak zárva a versenyből.

 1. VERSENY ÉS NYEREMÉNYEK

A verseny időtartama: A verseny a poszt megjelenésétől számítva (2022.06.15.) 2022.06.20-ig  A játékban résztvevők a játék kapcsán:

Instagramon „Követés” (Follow) kapcsolatot alakítanak ki a Szervező (@bloomhairhu és @alexyvivilifestyle) Instagram oldalával és az adott képet „Kedvelik” és a feltételekben meghatározott módon kommentet írnak a kép alá.

A verseny Szervezője @alexyvivilifestyle Instagram oldalán közzétett poszttal indítja el a versenyt.                          

A beérkezett kommentek közül június 20-án kisorsolunk 2 nyertest, akik BloomHair csomagokat nyernek.

1. Helyezett: 6 hónapos csomag

2. Helyezett: 3 hónapos csomag

A versenyfeladat nem más, mint kommentben megírni, hogy milyen hajproblémára szeretnének megoldást találni a Bloomhairrel, mindezt legkésőbb a verseny végéig, tehát 2022.06.20-ig. A verseny eredménye a versenyfotónál kommentben vagy pedig sztoriban kerül kihirdetésre.

A verseny győztesét a Szervező sorsolja ki. Két győztes kerül kisorsolásra, akik jutalomban részesülnek. Neveik a verseny befejeztével a bejegyzés alatt, a versenyfeladattal együtt lesznek megjelenítve a Szervező profilján. A játékban részt vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy @alexyvivilifestyle hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzétegye a nevüket.

A győzteseknek az eredmény kihirdetésétől számítva 48 órájuk van, hogy reagáljanak a nyereményről szóló üzenetre, és jelentkezzenek. Amennyiben ezt nem teszik meg, a Szervező jogosult megtartani a nyereményt. Ha a nyertesek kihirdetése után és a nyeremények benyújtása előtt a nyertes megsérti a versenyszabályokat, nem jogosult a nyeremény átvételére. Ebben a versenyben a nyertesnek nincs törvényes joga megnyerni a versenyt. A szállítással kapcsolatos költségeket a Szervező köteles megtéríteni. Ha a nyereményt a nyertes által megadott címre nem lehet kézbesíteni, a nyertes köteles megtéríteni a Szervezőnek a szállítási költségeket.

 1. SZEMÉLYES ADATOK

A versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen való részvétellel beleegyezik abba, hogy személyes adatai (név és vezetéknév, nem, telefonszám, Instagram felhasználói azonosító és cím) ellenőrzési célból fel lesznek dolgozva a verseny ideje alatt, esetleg a versenyt követően. Nyeremény esetén a Szervező a megadott személyes adatokat továbbítja a szállítónak.

A versenyző jogait a törvény védi. Joga van kérni a szervezőtől a személyes adatok feldolgozásának megerősítését. A versenyző az adatokat önként adja meg, és írásban bármikor visszavonhatja hozzájárulását. A hozzájárulás visszavonásával a versenyző nem jogosult a nyereményre. A versenyző jogaival kapcsolatos kétségek esetén a résztvevő fel veheti a kapcsolatot a Szervezővel vagy a személyes adatok védelmével foglalkozó hivatallal.

A versenyző személyes adatai csak a szükséges ideig lesznek tárolva, és a verseny vége után legkésőbb 2 évvel törlésre kerülnek. Az adatok automatikusan, vagy a Szervező alkalmazottai által is fel lehetnek dolgozva.

Az Instagram közösségi hálózaton keresztül megadott személyes adatokat az Instagram is feldolgozza a Instagram saját felhasználási feltételeinek megfelelően (www.instagram.com).

 1. EGYÉB FONTOS FELTÉTELEK

A Szervezőnek joga van a verseny ideje alatt bármikor módosítani vagy törölni a versenyt. A versenyszabályokat a Szervező a verseny során szükség esetén módosíthatja. A teljes aktuális szabályok mindig elérhetőek lesznek a Szervező Instagram oldalán.

A Szervező nem vállal felelősséget semmilyen anyagi vagy nem vagyoni kárért, amelyet a versenyszabályok végrehajtása vagy a verseny nyereményei okoznak. A szervező nem vállal felelősséget a nyeremény postai szállítás során történő elveszítéséért, késéséért vagy károsodásáért.

A versenyen való részvételt vagy a nyereményt jogi úton nem lehet érvényesíteni. Az anyagi nyereményt nem lehet egyenértékű pénznyereményre váltani.

A Szervezőnek a verseny ideje alatt bármikor jogában áll kizárni a versenyzőt, vagy törölni a versenyző reakcióját, ha az megsértette a jelen szabályokban meghatározott bármelyik részvételi feltételt.

A versenyt az Instagram nem szponzorálja, nem kezeli, valamint a verseny nem áll kapcsolatban az Instagrammal. A versenyző beleegyezik abba, hogy adatait nem az Instagram közösségi hálózatnak, hanem a verseny Szervezőjének továbbítja. A versenyre vonatkozó bármilyen kérdést vagy észrevételt kizárólag a Szervezőnek lehet címezni. Az észrevételeket a versenyzők a verseny befejeztétől számított 3 munkanapon belül írásban, privát üzenetben küldhetik el őket Instagramon. A versennyel kapcsolatos későbbi észrevételek nem lesznek figyelembe véve.

2022.06.15

pattern

15 napos csomag Ingyen minden hajvitamin rendelés mellé

*a 15 napos csomagolás csak egyszer jelenik meg a kosárban egy megrendelésen belül.

Black Friday

50% off a másik termékre

Tegyél a kosaradba 2 terméket és a másodikat 50% kedvezménnyel adjuk neked. Csak 2021.12.01.-ig tart.