🌸 18.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES! (Csomagküldő) 🌸

A Bloom Hair legelején egy fiatal pár állt Szlovákiából. Útjuk 2017-ben kezdődött, mikor belevágtak a Bloom Hair első termékének fejlesztésébe. Mostanra nemcsak, hogy Szlovákia és Csehország legnépszerűbb étrendkiegészítőjévé váltak, de 5 Európai országba és az USA-ba is sikerült terjeszkedniük.

Bloom Hair

„Bad hair day, erre senkinek nincs ideje.“

pattern

A Bloom Hair hajvitaminok segítenek abban, hogy hajad egészséges és hibátlan legyen, bárhol is légy. Ha minden nőnél sikerül elérnünk, hogy minden egyes nap szexinek, csinosnak és magabiztosabbnak érezze magát... Elértük célunkat!

Ismerd meg csapatunkat

 • Adam Cvik
  Adam Cvik
  CEO & Co-Founder
  Összehozza az embereket egyedülálló dolgokat létrehozva, amelyeknek lelkük van. Az egyik a Bloom Hair, amelyet barátnőjével, mostani feleségével, Zuzkával alapított
 • Zuzana Cvik Zureková
  Zuzana Cvik Zureková
  CEO & Co-Founder
  Szereti legyőzni saját határait, és semmi, de tényleg semmi sem lehetetlen számára. Gyorsabban talál megoldást, minthogy kimondanád, hogy Bloom Hair. Ő tényleg gondol minden részletre, és mások igényeit a sajátja elé helyezi!
 • Michal Kmeť
  Michal Kmeť
  Head of Design
  Mindig mosolyogva és pozitív hangulatban, miközben új dolgokat hoz létre. Szeret sportolni, és szabadidejét a hegyekben tölti, ahonnan ihletet merít.
 • Eliška Jedinakova
  Eliška Jedinakova
  Product Manager
  Mindent tud a termékek gyártásáról, csomagolásáról, beszállításáról és értékesítéséről. A Bloom Hair csapatával együtt dolgozik az új termékeken, kreatív, és a gyéngéi közé tartozik a kávé, az utazás, a humor és a bor.
 • Marek Ďuračka
  Marek Ďuračka
  Project Manager
  Szereti a rendet és a feladatok megszervezését. Szeret új dolgokat létrehozni és lehetőségeket felfedezni. Titkos szerelme az irodában a hűtött prosecco.
 • Petra Čutríková
  Petra Čutríková
  Campaign manager + social media creator
  Szereti a TO-DO-kat, a terveket és a világos célokat. Az olyan fogalmak, mint a reggeli rutin, a teendők listája, a kívánságlisták, a havi kötelező dolgok a szerelmei.
 • Jakub Džmura
  Jakub Džmura
  E-commerce Manager
  A technológia, a pénzügyek és a jelentéstétel az ő játékszere. Élvezi az adatokkal való munkát és az e-kereskedelem növekedésének skálázását.
 • Barbora Neuschl
  Barbora Neuschl
  PR & Influencer Manager
  A rögtönzött megoldás számára nem megoldás. Bármit megtesz a 100%-os eredményért. A feladatok iránti szenvedélye óriási, mert a Bloom Hairnél dolgozni számára álommunka. Többek között ő a mi két lábon járó utazási tanácsadónk.
 • Petra Vančová
  Petra Vančová
  Office Manager
  Csak kérnünk kell, és pillanatokon belül az irodában az asztalunkon van minden, amire szükségünk van. A Bloom Hair irodánk nem tudna működni nélküle.
 • Šimon Augustín
  Šimon Augustín
  Web Admin
  Korábban "csak" az e-kereskedelemmel foglalkozott, de gyors tanulási ütemének köszönhetően nagyon rövid idő után már tényleg mindenben részt vesz, amit a Bloom Hair digitális világában elő kell készíteni.
 • Andrea Závodná
  Andrea Závodná
  Invoicing
  Tökéletes kolléga, aki mindig széles mosollyal az ajkán vág neki a legbonyolultabb munkának is.
 • Veronika Vavrová
  Veronika Vavrová
  Development of Cosmetics Products
  Szereti legyőzni saját határait, és semmi, de tényleg semmi sem lehetetlen számára. Gyorsabban talál megoldást, minthogy kimondanád, hogy Bloom Hair. Ő tényleg gondol minden részletre, és mások igényeit a sajátja elé helyezi!
1 / 1

Filozófiánk

Legfőbb célunk támogatni a nőket minden lehetséges téren, hogy növekedhessenek. Azt szeretnénk, ha magabiztosnak és szépnek éreznék magukat, hogy tudatában legyenek annak, hogy bármire képesek, és hajuk mindeközben ragyogó.

icon
elsőosztályú minőségi termékek
icon
páratlan dizájn
icon
a különleges szolgáltatásokra való odafigyelés
icon
professzionális ügyfélszolgálat

Kedvenc terméked vagyunk

A Bloom Hair tökéletes vitaminkészlettel táplálja hajad és fejbőröd, amelyet kifejezetten a természetes hajnövekedés fokozására és elősegítésére terveztünk.

Kedvenc terméked vagyunk

A Bloom Hair tökéletes vitaminkészlettel táplálja hajad és fejbőröd, amelyet kifejezetten a természetes hajnövekedés fokozására és elősegítésére terveztünk.
reward badge
reward badge

A beauty szakértők is szeretnek bennünket

Küzdünk az erősebb és Magaziztosabb nőkért

És ezt komolyan is gondoljuk. Mint márka megfogadtuk, hogy folyamatosan segíteni fogunk a nőknek, hogy erőt és a sikerhez szükséges lehetőséget megadjuk nekik. Non-profit szervezetekkel működünk együtt:

15 napos csomag Ingyen minden hajvitamin rendelés mellé

*a 15 napos csomagolás csak egyszer jelenik meg a kosárban egy megrendelésen belül.

Black Friday

50% off a másik termékre

Tegyél a kosaradba 2 terméket és a másodikat 50% kedvezménnyel adjuk neked. Csak 2021.12.01.-ig tart.