🌸 18.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES! (Csomagküldő) 🌸

Üzleti feltételek

FOGALMAK MEGHATÁROZÁSA

-eladó– a www.bloomhair.hu online áruház üzemeltetője (Bloom Cosmetics, s. r. o., Bernolákova 7897/11, 811 07 Bratislava, Azonosítószám: 51228637)

-Vásárló – természetes vagy jogi személy, aki üzleti kapcsolatban állt az eladóval

 

-termék – a www.bloomhair.hu online áruház által kínált termékek

 

-rendelés - az oldalon szereplő választás alapján kért termékek

 

 1. MEGRENDELÉS ÉS A MEGRENDELÉS TÖRLÉSE

A megrendelés annak megerősítése alapján jön létre, amely az online áruházban történő megrendelés folyamata során történik. A vevő a megrendelés elküldésével megerősíti, hogy egyetért az online áruház üzleti és vásárlási feltételeivel, valamint a személyes adatok feldolgozásával. Az üzleti feltételek a megvalósult megrendelés, azaz az adásvételi szerződés szerves részét képezik.

 

A MEGRENDELÉS TÖRLÉSE:

A vevőnek jogában áll bármikor indoklás nélkül lemondani a megrendelést annak kötelező megerősítése előtt. A megrendelés kötelező megerősítését követően csak abban az esetben, ha az eladó nem tartja be a megállapodott szállítási feltételeket.

Az eladó gyakorolja a megrendelés törlésének jogát, ha a megrendelést kötelező módon nem lehet megerősíteni (pl. hibás telefonszám, nem elérhető, nem válaszol az e-mailekre stb.), vagy ha az árut már nem gyártják, nem forgalmazzák, vagy jelentős a termék árváltozása. Ebben az esetben az eladó felveszi a kapcsolatot a vevővel, hogy megállapodjanak a további lépésekről. Ha a vevő már fizetett a termékért, vagy annak egy részéért, és a fenti helyzetből kifolyólag már nem érdekelt a termék megvásárlásában, a befizetett összeget 15 naptári napon belül visszajuttatják bankszámlájára vagy készpénzben a címére. 

 1. ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL:

A Fogyasztóvédelmi házaló kereskedelem és a távértékesítésről szóló törvény (törvén 108/2000 sz.) § 12 törvénycikk rendelkezései értelmében  joga van elállni a szerződéstől, az ok megjelölése nélkül, a csomag átvételének napjától számított 7 munkanapon belül, vagy a szolgáltatási szerződés megkötésével. Szükséges, hogy az elállással kapcsolatos levél és a termék egyaránt a megadott határidőn belül eljusson az eladóhoz.

 

ELJÁRÁS:
Tötlse ki az Elállás a szezrődéstől nevű űrlapot (a kész vásárlásról) a megadott időtartamon belül – a termék átvételétől számított 45 napon belül együtt a termékkel (csak a bontatlan és sértetlen csomagokra vonatkozik), a megrendelés számával és annak dátumával, és adja meg bankszámla számát IBAN formájában, ahová utalhatjuk a visszatérítendő összeget.

A csomag visszaküldése: Vigye el a csomagot bármely Z-POINT állomásra, kérje a Visszaküldés szolgáltatást és adja meg a 91339380 ID kódot. Az adott Z-POINT egyaránt a feladási hely kell, hogy legyen. A személyzet átveszi a csomagot, az ID kód alapján létrehozza a címkét és ráragasztja a csomagra. A feladó nem fizet a visszaküldésért.

A csomag visszaküldése után a törvény szerint visszautaljuk az összeget, legkésőbb
a szerződés elállásától számított 14 napon belül, viszont a vásárló áll minden költséget
a csomag visszaküldésével és átvételével kapcsolatban (például postaköltség). Ez azt jelenti, hogy csakis a csomagok ára kerül megtérítésre.

Fontos tudnivaló: Ha vissza szeretné küldeni a csomagot, fontos, hogy a termék használatlan és sértelen legyen, az eredeti csomagolásban, egészben kell, hogy legyen együtt a vásárlásról szóló dokumentummal. Kérjük, hogy a csomagot ajánlva és biztosítással küldje el, mivel nem vállalunk felelősséget elvesztéséért a hozzánk vezető úton. A fent említettek valamelyikének nem berartása esetén sajnos nem leszünk képesek jóvá hagyni az elállást a szerződéstől és a termék a feladó költségeire visszaküldésre kerül.

 

 

GARANCIA:

a megrendelt áruk megfelelő mennyiségének és típusának kiszállítása, a megrendelés időpontjában megadottak szerint, az ügyfél megrendelése alapján a megrendelt áruk megfelelő csomagolása az áruknak a megbeszélt időszakon belül (a feladás ideje kb. 7 nap a megrendelés létrehozásától és kötelező megerősítésétől számítva. Ebben az esetben a vevő lemondhatja a megrendelést, vagy más feltételekben és eljárásban állapodhat meg, ha a vevő nem emel kifogást az új szállítási határidő ellen, úgy tekintik, hogy egyetért vele.)

 

adószámla kiállítása és elektronikus elküldése

 

az áruk hibáival kapcsolatos panasz joga az alkalmazandó jogszabályok szerint

 

jog az áru átvételének napjától számított 7 munkanapon belül indoklás nélküli elállásra, valamint a visszaküldött termékekért fizetett ár visszatérítésének joga a szerződéstől való elállástól számított 15 napon belül.

 

a megrendelés elfogadása az interneten keresztül az internetkapcsolat nem szándékos meghibásodása miatt

 

posta okozta egyéb technikai problémák a megrendelt áruk szállításának késése miatt

 

a szállítmány egy részének esetleges át nem adása, amely a szállító (gyártó) hibájából következett be bármilyen korlátozás vagy a forgalmazási jogok törlése, vagy egyéb előre nem látható akadályok miatt

 

NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET A:

a megrendelés elfogadása az interneten keresztül az internetkapcsolat akaratlan meghibásodása miatt, vagy egyéb technikai problémák miatt

 

késés a megrendelt áruk szállításában a posta miatt

 

a szállítmány egy részének esetleges át nem adása, amely a szállító (gyártó) hibájából következett be bármilyen korlátozás vagy a forgalmazási jogok törlése, vagy egyéb előre nem látható akadályok miatt

 

 1. A SZÁLLÍTÁS HATÁRIDEJE ÉS HELYE

A teljesítés tárgyának (megrendelt áruk) leszállítása a megrendelés kötelező érvényű visszaigazolásától számított 15 munkanapon belül történik, a termékek elérhetőségétől és az eladó működési képességeitől függően, kivételes esetekben a szállítási idő hosszabb lehet, miután ebben megállapodott az eladó a vevővel.

 

Az átvétel helyét a vevő megrendelése alapján határozzák meg. A teljesítés tárgyának a megadott helyre történő eljuttatása a szállítás teljesítésének minősül. Az áruval ellátott szállítmány mindig tartalmazza a számlát.

 

Az áruszállítás Magyarország egész területén a GLS futárszolgálattal történik.

 

 1. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Az online áruház használatával Ön elfogadja az Önre és vásárlásaira vonatkozó információk összegyűjtését és felhasználását a fent meghatározott feltételekkel. Az online áruház üzemeltetője vállalja, hogy a megadott adatokat nem adja át harmadik feleknek, vagy egyéb módon kereskedelmi célokra használja fel az adatok tulajdonosainak beleegyezése nélkül. A megadott személyes adatokat csak a vevő és az eladó közötti tranzakció végrehajtására használják.

 

Az üzemeltető vállalja, hogy személyes adatait a vevő kérésére, indoklás nélkül is törli a vevői adatbázisból.

 

 1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

 

A termékek az e-shopunk katalógusának böngészésével választhatók ki

 

Online megrendeléskor kérjük, adja meg a következő információkat:

 

Név és vezetéknév, szállítási cím. Egyaránt kérjük, adja meg telefonszámát és e-mail címét is.

A számlát a vevő az e-mailcímére kapja meg az áru értékének kiszámításával az áru kisszállításakor.

 

GARANCIA IDŐSZAK (24 HÓNAP)

 

A garancia nem vonatkozik az áru használata során létrejött általános elhasználódásra (vagy annak részeire) és a fogyasztási cikkekre. Ezért az áru rövidebb életartamát nem lehet hibának tekinteni és reklamálni sem.

A terméket használó személyek jótállási idejét nem a Polgári Törvénykönyv határozza meg, azt az adott gyártó határozza meg. A weboldalunkon feltüntetett jótállási időszak kizárólag a fogyasztókat szolgálja. A vevőnek csak akkor van joga kicserélni az árut, ha ez a hiba jellege miatt nem aránytalan.

 

 1. FIZETÉSI FELTÉTELEK

A fizetés napja azt a napot jelenti, amikor a vevő befizetését jóváírják az eladó számláján.

 

A TERMÉK ÁRA

 1. Az eladó fenntartja a jogot az árak előzetes értesítés nélküli megváltoztatására

 

 1. Minden kedvezményt a www.bloomhair.hu weboldalon feltüntetett árból számolunk

 

 1. A termék árához hozzászámoljuk a termék kiszállítási díját
 2. A termék árához hozzászámoljuk a postaköltséget.
 3. Az online áruházunkban feltüntetett árak az áruk megrendelésének idején érvényesek. Fenntartjuk a jogot, hogy tipográfiai hibákat és árváltozásokat kövessünk el az árfolyamváltozás, az infláció jelentős növekedése vagy az ellátás feltételeinek jelentős változása esetén a termelők és más árubeszállítók részéről.

 

 1. Az eladás igazolása egy számla, amelyet elektronikus úton küldünk az ügyfél e-mailjére, és amely egyben kézbesítési és garanciakártyaként is szolgál.

 

Fizetés a termékért

A vevő az alábbiak szerint fizethet a termékekért:

 

átutalási megbízással vagy befizetéssel az eladó bankban vezetett számlájára

 

kártyás fizetéssel paypal-on keresztül

 

Az áru kiszállításával kapcsolatos díjjak

A DPD / Express One futárszolgálattal történő szállítás ára 990.- Ft, 18.000.- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

 

A Csomagküldő átvevőhelyre történő szállítás ára 600.- Ft, 18.000.- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

PANASZ ELJÁRÁS

 

 1. Küldjön egy e-mailt, amelyben megadja a termék típusát és a hiba leírását.

 

 1. A következő lépésekre vonatkozó információkat 24 órán belül (munkanapokon) elküldjük Önnek.

 

 1. Küldje el az árut a megadott címre az előírt űrlappal együtt, amelyet a weboldalunkon talál.

 

Fontos, hogy a panaszhoz igazolást is csatoljon a vásárlásról. Bár a vásárlást más dokumentumok is igazolhatják (bankszámláról történő fizetés esetén a bankszámlakivonat), a vásárlási bizonylat hiánya bonyolíthatja a fogyasztó panaszát.

 

A reklamáció sikeres elintézésének a kijavított termék átadása, lecserélése, vagy a reklamáció elutasítása, a szerződéstől való elállás esetén pedig a pénzvisszafizetés bizonyul.

 

 1. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek által nem szabályozott kapcsolatokra a Polgári Törvénykönyv, az elektronikus kereskedelemről szóló törvény, a belső piac állami fogyasztóvédelmi ellenőrzéséről szóló törvény a fogyasztóvédelmi ügyekben, a 634/1992. Sz. módosítva. Az e feltételek be nem tartásából eredő esetleges vitákat a Kereskedelmi vagy Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezései szabályozzák.

A vevő kijelenti, hogy a megrendelés teljesítése előtt elolvasta ezeket a feltételeket, és teljes mértékben egyetért velük.

pattern

15 napos csomag Ingyen minden hajvitamin rendelés mellé

*a 15 napos csomagolás csak egyszer jelenik meg a kosárban egy megrendelésen belül.

Black Friday

50% off a másik termékre

Tegyél a kosaradba 2 terméket és a másodikat 50% kedvezménnyel adjuk neked. Csak 2021.12.01.-ig tart.